KPNI praktijk Monique Croes Arnhem Rijkerswoerd
afbeelding kPNI praktijk monique croes arnhem
monique croes

Over Monique Croes

Mijn naam is Monique Croes, ik ben natuurgeneeskundig therapeut, maar dan via orthomoleculaire geneeskunde volgens klinisch Psycho Neuro Immunologie, kortweg kPNI. Mijn praktijk  bestaat sinds 2006. Ik gebruik diverse stromingen en kennisbronnen voor mijn behandelingen, maar vooral ook gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten welke zeer regulier zijn. Ik kijk naar alles wat maar mogelijk de oorzaak zou kunnen zijn, holistisch is zeker de juiste omschrijving, maar het gaat nog veel verder (tweeling geboorte, trauma’s zoals ongelukken, operaties of psychisch, sport, werk, sociaal netwerk).

NAET, wat valt onder de toegepaste kinesiologie, is waar het allemaal mee is begonnen. Maar in mijn zoektocht naar de beste en meest effectieve behandeling ben ik uitgekomen op de combinatie orthomoleculaire geneeskunde volgens kPNI (klinische Psycho-Neuro-Immonologie) en alles wat je daarbij kan gebruiken. Zoals voeding, beweging, maar ook de balans tussen ontspanning en stress, goed slapen en veel lachen.

Op mijn website vind je informatie over de behandelingen die ik toepas. Als je verder leest vind je de oplossing voor bijna iedereen voor allerlei uiteenlopende allergie klachten. Jong en oud zijn welkom. Ik heb veel ervaring met kinderen, vanaf kleintjes vanaf een paar weken en heb al vele kinderen met diverse ontwikkelingsproblematiek gehad. Denk hierbij aan ADHD, PDD-NOS, autistisch spectrum. Hier zijn zeer mooie resultaten mee behaald, kijk maar bij ervaringen.

Alle uitgangspunten gaan uit van het vermogen van ons eigen lichaam om zichzelf te genezen. Er is zoveel mogelijk.

Ik doe veel met NAET. NAET is een combinatie van spiertesten en Chinese acupressuurmassage en nog een beetje meer.  Ik ben er mee in aanraking gekomen met mijn oudste zoontje en heb inmiddels de jongste en mijn echtgenoot zelf van hun allergie├źn af gekregen. Ik verbaas me af en toe nog steeds over de kracht van NAET terwijl het zo eenvoudig is. Kom het gerust zelf beleven.

Graag heet ik je van harte welkom in mijn praktijk.

lifestyle verbetering